Ο φαρμακευτικός συνεδριακός θεσμός της Πελοποννήσου ισχυροποιείται, με τη συμμετοχή σε αυτόν και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Ηλείας και Αιγιαλείας. Συμμετέχουν πλέον στη διοργάνωσή... 5° Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου: «Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη»

 

Ο φαρμακευτικός συνεδριακός θεσμός της Πελοποννήσου ισχυροποιείται, με τη συμμετοχή σε αυτόν και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Ηλείας και Αιγιαλείας. Συμμετέχουν πλέον στη διοργάνωσή του εφτά Φαρμακευτικοί Σύλλογοι (Αιγιαλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας).

Οικοδεσπότης του 5ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι φέτος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λακωνίας, με την ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση και των άλλων έξη Φαρμακευτικών Συλλόγων. Διοργανώνεται στην ιστορική πόλη της Σπάρτης, στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2024, στους χώρους του Πανεπιστημίου Σπάρτης

Με θέμα «Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη», το συνέδριο θα επικεντρωθεί τόσο στις υπηρεσίες και τη φαρμακευτική φροντίδα προς τους πολίτες, όσο και σε ευρύτερα ζητήματα και προκλήσεις της δημόσιας υγείας. Το συνέδριο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, φοιτητές Φαρμακευτικής και βοηθούς φαρμακοποιών πανελλαδικά.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύγχρονο φαρμακείο, να προτείνουν λύσεις και διεξόδους από την κρίση, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις για τον καθοριστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο φαρμακοποιός ως πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Τo 5o Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν το φαρμακείο του σήμερα. Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για:

– συμπληρώματα διατροφής

– εκσυγχρονισμός φαρμακείου

– καλλυντικά στο φαρμακείο

– εμβολιασμός ενηλίκων

– σακχαρώδης διαβήτης

– διατροφή και υγεία

– υπηρεσίες από το φαρμακείο

Καλούμε όλους τους φαρμακοποιούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συνέδριό μας, ώστε να αναζητήσουμε όλοι μαζί λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και να καταθέσουμε προτάσεις για το μέλλον του ελληνικού φαρμακείου.

Οι φαρμακοποιοί που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο θα λάβουν μόρια συνεχιζόμενης φαρμακευτικής εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ

Οι βοηθοί και οι φοιτητές θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ